FÖRSÄLJNING


Butiken-2

Upplev Lapplands unika kultur, natur och djurliv genom det vackra konstglas som tillverkas med hjärtat och i hjärtat av det landskap som skildras i gravyren.
Besök butiken Arctic glas på plats, handla via företagets egen webbshop eller besök någon av de många återförsäljare som finns runtom i landet.

Butik

Norrskenets magiska ljusfenomen, björnens mäktiga fotspår, fiskarens stillsamma stund vid fjällsjön – vilken dekor blir din favorit i Arctic Glasshops breda utbud?

Ljuslyktor, vinglas, champagne- och cocktailglas, whisky- och konjaksglas, öl- och vattenglas, snaps- och likörglas, skålar och vaser, alla med unik gravyr har designats och blästrats för hand av Markus Theiler i Renvallen utanför Arvidsjaur. Här finns också silversmycken från Nordkalotten och lokalt hantverk.

Öppettider

September – maj
måndag – fredag kl. 12 – 17, lördag kl. 10 – 14
Ring gärna i förväg för att vara säker att butiken har öppet.

Juni och augusti
måndag till söndag klockan 10 – 18

Juli
måndag – söndag kl. 10 – 19

Webbshop

I webbshoppen hittar du en mångfald av förädlade glasprodukter med blästrat mönster som Uta har designat och Markus som har tagit över glasblästringen 2019 fortsätter med tillverkningen. Här finns också ett rikt utbud av allt ifrån tenn- och silversmycken till jaktknivar, skinnprodukter och smidesföremål. Allt sprunget ur den lappländska kulturen och naturen.