FÖRSÄLJNING


Butiken-2

Upplev Lapplands unika kultur, natur och djurliv genom det vackra konstglas som tillverkas med hjärtat och i hjärtat av det landskap som skildras i gravyren.
Besök butiken Arctic glas på plats, handla via företagets egen webbshop eller besök någon av de många återförsäljare som finns runtom i landet.

Butik

Norrskenets magiska ljusfenomen, björnens mäktiga fotspår, fiskarens stillsamma stund vid fjällsjön – vilken dekor blir din favorit i Arctic Glasshops breda utbud?

Ljuslyktor, vinglas, champagne- och cocktailglas, whisky- och konjaksglas, öl- och vattenglas, snaps- och likörglas, skålar och vaser, alla med unik gravyr har designats och blästrats för hand av Uta Fransson i Renvallen utanför Arvidsjaur. Här finns också silversmycken från Nordkalotten och lokalt hantverk.

Öppettider

September – maj
måndag – fredag kl. 12 – 17, lördag kl. 10 – 14
Ring gärna i förväg för att vara säker att butiken har öppet.

Juni och augusti
måndag till söndag klockan 10 – 18

Juli
måndag – söndag kl. 10 – 19

Webbshop

I webbshopen hittar du en mångfald av förädlade glasprodukter med blästrat mönster som tillverkas för hand av Uta Fransson. Här finns också ett rikt utbud av allt ifrån tenn- och silversmycken till jaktknivar, skinnprodukter och smidesföremål. Allt sprunget ur den lappländska kulturen och naturen.

Återförsäljare

Arctic Glas unika produkter i blästrat glas hittar du också hos en rad utvalda återförsäljare runtom i landet:

  • Anna-Lisas Souvenirbutik, Arvidsjaur
  • Wennbergs Sameslöjd, Kiruna
  • Butik Storforsen